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Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Nicht angemeldet
(Samstag, 23. November 2024 12:53:19)
n.BA.LM.CoNu.21HS (Consumer and Nutrition)
Modul: Consumer and Nutrition
Diese Information wurde generiert am: 23.11.2024
Nr.
n.BA.LM.CoNu.21HS
Bezeichnung
Consumer and Nutrition
Credits
2
Beschreibung
Version: 1.0 gültig ab 01.08.2021
Studiengang
Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung
RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp
Pflichtmodul
X
Wahlpflichtmodul
Wahlmodul
Plansemester
3. oder 5. Semester
Modulverantwortliche/r
Christine Brombach
Telefon / E-Mail
+41 (0)58 934 56 86 /
christine.brombach@zhaw.c
h
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte
Christine Brombach
Other lecturers
Guest speakers
Vorausgesetzte Module
-
Zu erreichende Kompetenzen
Professional competence:
The students can …
describe the connections between individual behaviour and social conditions.
classify and describe different methods in a research process.
implement different survey methods themselves.
assess and interpret results from corresponding studies, research reports and data collection/evaluations and draw solution-oriented conclusions.
Interdisciplinary competence:
The students can …
design joint research processes.
plan how to adequately align the joint research processes (clarification of tasks/roles, mastering coordination processes, moderation of discussions to find results etc.).
Inhalt des Moduls
Consumer needs/expectations
Nutritional
behaviour and its measurement
Nutrition policies (national/international)
Trends (consumption, product, nutrition), today's challenges
Consumer behaviour
(CRM, social media)
Nudging
Food environment
Use of survey methods with different target groups (e.g. children, youths, seniors)
Anschlussmodule
Consumer Research, Applied Consumer Studies, Nutrition Insights, Consumer Insights, Nutrition-related Diseases, Physiology & Biochemistry Research, Case Study Consumer & Nutrition
Unterrichtsmethoden
Lecture
Group work
Exercises
Possibly site visits
Digitale Lernressourcen
Moodle
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand
Kontaktstudium
30
Begleitetes Selbststudium
10
Autonomes Selbststudium
20
Total Workload
60
Präsenzverpflichtung im Unterricht
Attendance is mandatory for practical exercises
Leistungsnachweise
Written assignment (Erfahrungsnote schriftlich, 100%)
Unterrichtssprache
English
Bemerkungen
-
Kurs: Consumer and Nutrition
Nr.
n.BA.LM.CoNu.21HS.V
Bezeichnung
Consumer and Nutrition
Hinweis
Für das Stichdatum 23.11.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.