EventoWeb
Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Menu Home User Menu
Nicht angemeldet Anmelden
[ Deutsch (Schweiz) ]   [ Englisch Englisch ]
[ de ]   [ en en ]
Nicht angemeldet Anmelden
n.BA.LM.CoNu.21HS (Consumer and Nutrition) 
Modul: Consumer and Nutrition
Diese Information wurde generiert am: 23.11.2024
Nr.
n.BA.LM.CoNu.21HS
Bezeichnung
Consumer and Nutrition
Credits
2

Beschreibung

Version: 1.0 gültig ab 01.08.2021

 

Studiengang  Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung  RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp   
  Pflichtmodul X Wahlpflichtmodul   Wahlmodul
Plansemester  3. oder 5. Semester
Modulverantwortliche/r  Christine Brombach
Telefon / E-Mail  +41 (0)58 934 56 86 / christine.brombach@zhaw.ch
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte 
  • Christine Brombach
  • Other lecturers
  • Guest speakers
Vorausgesetzte Module  -
Zu erreichende Kompetenzen  Professional competence:
The students can …
  • describe the connections between individual behaviour and social conditions.
  • classify and describe different methods in a research process.
  • implement different survey methods themselves.
  • assess and interpret results from corresponding studies, research reports and data collection/evaluations and draw solution-oriented conclusions.
Interdisciplinary competence:
The students can …
  • design joint research processes.
  • plan how to adequately align the joint research processes (clarification of tasks/roles, mastering coordination processes, moderation of discussions to find results etc.).
Inhalt des Moduls
  • Consumer needs/expectations
  • Nutritional behaviour and its measurement
  • Nutrition policies (national/international)
  • Trends (consumption, product, nutrition), today's challenges
  • Consumer behaviour (CRM, social media)
  • Nudging
  • Food environment
  • Use of survey methods with different target groups (e.g. children, youths, seniors)
Anschlussmodule Consumer Research, Applied Consumer Studies, Nutrition Insights, Consumer Insights, Nutrition-related Diseases, Physiology & Biochemistry Research, Case Study Consumer & Nutrition
Unterrichtsmethoden 
  • Lecture
  • Group work
  • Exercises
  • Possibly site visits
Digitale Lernressourcen  Moodle
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand   
 Kontaktstudium 30
 Begleitetes Selbststudium 10
 Autonomes Selbststudium 20
 Total Workload 60
Präsenzverpflichtung im Unterricht  Attendance is mandatory for practical exercises
Leistungsnachweise  Written assignment (Erfahrungsnote schriftlich, 100%)
Unterrichtssprache  English
Bemerkungen  -

 

Kurs: Consumer and Nutrition
Nr.
n.BA.LM.CoNu.21HS.V
Bezeichnung
Consumer and Nutrition

Hinweis

  • Für das Stichdatum 23.11.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.