EventoWeb
Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
Menu
Home
User Menu
Module suchen
Nicht angemeldet
Anmelden
[
Deutsch (Schweiz)
Deutsch (Schweiz)
] [
Englisch
Englisch
]
[
de
de
] [
en
en
]
Nicht angemeldet
Anmelden
EventoWeb
Kontakt zu Service Desk
Online-Dokumentation
Allgemeiner Zugriff
Module suchen
n.BA.LM.CaCoNu.22HS (Case Study Consumer and Nutrition)
Modul: Case Study Consumer and Nutrition
Diese Information wurde generiert am: 21.11.2024
Nr.
n.BA.LM.CaCoNu.22HS
Bezeichnung
Case Study Consumer and Nutrition
Credits
2
Beschreibung
Version: 1.0 gültig ab 01.08.2022
Studiengang
Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung
RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp
Pflichtmodul
X
Wahlpflichtmodul
Wahlmodul
Plansemester
6. Semester
Modulverantwortliche/r
Beatrice Baumer
Telefon / E-Mail
+41 (0)58 934 57 08 /
beatrice.baumer@zhaw.ch
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte
Christine Brombach
Janice Sych
Annette Bongartz
And other lecturers
Vorausgesetzte Module
All Modules of the Minor «Consumer Science & Nutrition»
Zu erreichende Kompetenzen
Professional competences:
The students can …
apply different methods and use theoretical aspects and methodologies, from the area of nutrition, consumer science, as well as other (e.g. data analysis) to solving specific cases studies in this area.
select and plan appropriate studies (protocols).
execute their study, including data collection, analysis, and discussion.
Interdisciplinary competences:
The students can …
exercise critical thinking skills.
integrate their acquired knowledge in ethical considerations about the role of consumer science and nutritional sciences research methods and outcomes in a societal and global context.
Inhalt des Moduls
In groups students will work on current issues in the field of consumer science and nutrition. They will apply the acquired theoretical basis by solving specific research questions (case studies). This might mean conducting a dietary assessment, qualitative and quantitative tests, consumer tests with food, secondary data analysis with existing data sets, or calculating nutrient profiles etc. In all cases collected data must be analysed and used to present feasible practical and/or best practice solutions for the assigned research question (case study).
Anschlussmodule
-
Unterrichtsmethoden
Case studies, with regular meetings in seminar style
Digitale Lernressourcen
Moodle
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand
Kontaktstudium
14
Begleitetes Selbststudium
36
Autonomes Selbststudium
10
Total Workload
60
Präsenzverpflichtung im Unterricht
Mandatory attendance for all seminar activities, practical work and for regular meetings with the assigned coach
Leistungsnachweise
Erfahrungsnote (100%): Group presentation and final report, which includes group and individually assigned tasks
Unterrichtssprache
Deutsch / English
Bemerkungen
-
Kurs: Case Study Consumer and Nutrition
Nr.
n.BA.LM.CaCoNu.22HS.V
Bezeichnung
Case Study Consumer and Nutrition
Hinweis
Für das Stichdatum 21.11.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.