n.BA.LM.Eng2Ad.20HS (English for Food Technologists 2 (Advanced)) 
Modul: English for Food Technologists 2 (Advanced)
Diese Information wurde generiert am: 20.04.2024
Nr.
n.BA.LM.Eng2Ad.20HS
Bezeichnung
English for Food Technologists 2 (Advanced)
Credits
2

Beschreibung

Version: 2.0 gültig ab 01.08.2021

 

Studiengang Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp  
X Pflichtmodul   Wahlpflichtmodul   Wahlmodul
Plansemester 2. Semester
Modulverantwortliche/r Darren Mace
Telefon / E-Mail +41 (0)58 934 53 38 / darren.mace@zhaw.ch
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte Various lecturers from the English team
Vorausgesetzte Module -
Zu erreichende Kompetenzen Students should be able to ...
  • identify important information in audio texts and take effective notes.
  • analyse written texts, identify key information and actively participate in discussions about these texts
  • write a well-structured summary of audio and written texts.
  • deliver a well-structured oral summary of a written text.
  • understand challenging, study specific written and audio texts and handle unknown words and deduce meanings from context.
  • effectively employ digital resources to establish the meaning of unknown words and select appropriate vocabulary and structures for their summaries.
Inhalt des Moduls
  • Note taking in English
  • Written summaries
  • Oral summaries
Anschlussmodule English for Food Technologists 3 (Advanced)
Unterrichtsmethoden
  • Blended Learning
  • Asynchronous Self-Study
  • Peer Feedback
  • Coaching
Digitale Lernressourcen
  • Instructional videos
  • Guideline documents
  • Moodle & H5P quizzes (multiple question types)
  • Moodle feedback forums
  • Padlet
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand  
 Kontaktstudium 16
 Begleitetes Selbststudium 12
 Autonomes Selbststudium 32
 Total Workload 60
Präsenzverpflichtung im Unterricht -
Leistungsnachweise Oral exam at the end of the semester (Abgesetzte Modulprüfung mündlich 50%)

Written mid-semester-test (Erfahrungsnote: Prüfung schriftlich 50%)
Unterrichtssprache English
Bemerkungen -

 

Hinweis

Kurs: English for Food Technologists 2 (Advanced)
Nr.
n.BA.LM.Eng2Ad.20HS.V
Bezeichnung
English for Food Technologists 2 (Advanced)

Hinweis

  • Für das Stichdatum 20.04.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.