EventoWeb
Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
[
Deutsch (Schweiz)
Deutsch (Schweiz)
] [
Englisch
Englisch
]
Nicht angemeldet
[Home]
[Anmelden]
[Drucken]
Navigation
Kontakt zu Service Desk
Online-Dokumentation
Allgemeiner Zugriff
Module suchen
n.BA.LM.ESP.23HS (English Scientific Presentations for Food Technologists)
Modul: English Scientific Presentations for Food Technologists
Diese Information wurde generiert am: 28.04.2024
Nr.
n.BA.LM.ESP.23HS
Bezeichnung
English Scientific Presentations for Food Technologists
Credits
2
Beschreibung
Version: 2.0 gültig ab 01.08.2023
Studiengang
Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung
RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp
Pflichtmodul
X
Wahlpflichtmodul
Wahlmodul
Plansemester
3. oder 5. Semester
Modulverantwortliche/r
Darren Mace
Telefon / E-Mail
+41 (0)58 934 56 93 /
darren.mace@zhaw.ch
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte
Darren Mace
Various lecturers from the English team
Vorausgesetzte Module
-
Zu erreichende Kompetenzen
Students should be able to ...
deliver a clear, well-structured presentation on a topic in their field at the B2- proficiency level.
competently field questions on information they have presented.
write an effective CV and job application letter.
understand written and audio texts at level B2 and handle unknown words and deduce meanings from context.
effectively employ digital resources to establish the meaning of unknown words and select appropriate vocabulary and structures for their presentations.
Inhalt des Moduls
Study Related Presentations
Job Applications in English
Anschlussmodule
-
Unterrichtsmethoden
Blended Learning
Asynchronous Self-Study
Peer Feedback
Coaching
Digitale Lernressourcen
Instructional videos
Guideline documents
Moodle & H5P quizzes (multiple question types)
Moodle feedback forums
Padlet
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand
Kontaktstudium
18
Begleitetes Selbststudium
10
Autonomes Selbststudium
32
Total Workload
60
Präsenzverpflichtung im Unterricht
-
Leistungsnachweise
Written assignment 30 % (Erfahrungsnote schriftlich, 30 %)
Oral exam at the end of the semester 70 % (abgesetzte mündliche Modulprüfung, 70 %)
Unterrichtssprache
English
Bemerkungen
This course is open to all students in the 3rd and 5th semesters. If you have questions regarding the required language level, please contact either your English lecturer or the module coordinator.
Hinweis
Weitere verfügbare Versionen:
3.0 gültig ab 01.08.2024
Kurs: English Scientific Presentations for Food Technologists
Nr.
n.BA.LM.ESP.23HS.V
Bezeichnung
English Scientific Presentations for Food Technologists
Hinweis
Für das Stichdatum 28.04.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.