n.BA.LM.ESW.23HS (English Scientific Writing for Food Technologists) 
Modul: English Scientific Writing for Food Technologists
Diese Information wurde generiert am: 28.04.2024
Nr.
n.BA.LM.ESW.23HS
Bezeichnung
English Scientific Writing for Food Technologists
Credits
2

Beschreibung

Version: 2.0 gültig ab 01.08.2023

 

Studiengang  Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung  RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp   
  Pflichtmodul X Wahlpflichtmodul   Wahlmodul
Plansemester  4. oder 6. Semester
Modulverantwortliche/r  Darren Mace
Telefon / E-Mail  +41 (0)58 934 56 93 / darren.mace@zhaw.ch
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte 
  • Darren Mace
  • Various lecturers from the English team
Vorausgesetzte Module  -
Zu erreichende Kompetenzen  Students should be able to ...
  • write an academic report based on a project or research previously conducted at the B2 proficiency level.
  • understand written and audio texts around level B2+ and handle unknown words and deduce meanings from context.
  • effectively employ digital resources to establish the meaning of unknown words and select appropriate vocabulary and structures for their summaries.
Inhalt des Moduls
  • Academic report writing
Anschlussmodule -
Unterrichtsmethoden 
  • Blended Learning
  • Asynchronous Self-Study
  • Peer Feedback
  • Coaching
Digitale Lernressourcen 
  • Instructional videos
  • Guideline documents
  • Moodle & H5P quizzes (multiple question types)
  • Moodle feedback forums
  • Padlet
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand   
 Kontaktstudium 12
 Begleitetes Selbststudium 16
 Autonomes Selbststudium 32
 Total Workload 60
Präsenzverpflichtung im Unterricht  -
Leistungsnachweise  Performance grade 100 %: Presentation 20 %, Written assignment 80 % (Erfahrungsnote 100 %: Präsentation 20 %, schriftliche Arbeit 80 %)

The graded presentations will take place in class and the final assignment will be submitted after the end of the teaching period.
Unterrichtssprache  English
Bemerkungen  This course is open to all students in the 4th and 6th semesters. If you have questions regarding the required language level, please contact either your English lecturer or the module coordinator.

 

Hinweis

Kurs: English Scientific Writing for Food Technologists
Nr.
n.BA.LM.ESW.23HS.V
Bezeichnung
English Scientific Writing for Food Technologists

Hinweis

  • Für das Stichdatum 28.04.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.