EventoWeb
Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften
[
Deutsch (Schweiz)
Deutsch (Schweiz)
] [
Englisch
Englisch
]
Nicht angemeldet
[Home]
[Anmelden]
[Drucken]
Navigation
Kontakt zu Service Desk
Online-Dokumentation
Allgemeiner Zugriff
Module suchen
n.BA.LM.ESW.23HS (English Scientific Writing for Food Technologists)
Modul: English Scientific Writing for Food Technologists
Diese Information wurde generiert am: 13.05.2024
Nr.
n.BA.LM.ESW.23HS
Bezeichnung
English Scientific Writing for Food Technologists
Credits
2
Beschreibung
Version: 2.0 gültig ab 01.08.2023
Studiengang
Lebensmitteltechnologie
Geltende Rechtsordnung
RPO vom 29. Januar 2008, Studienordnung des Dept. N vom 15. Dez. 2009, Anhang für den Bachelorstudiengang Lebensmitteltechnologie
Modultyp
Pflichtmodul
X
Wahlpflichtmodul
Wahlmodul
Plansemester
4. oder 6. Semester
Modulverantwortliche/r
Darren Mace
Telefon / E-Mail
+41 (0)58 934 56 93 /
darren.mace@zhaw.ch
Beteiligte Mitarbeitende und Lehrbeauftragte
Darren Mace
Various lecturers from the English team
Vorausgesetzte Module
-
Zu erreichende Kompetenzen
Students should be able to ...
write an academic report based on a project or research previously conducted at the B2 proficiency level.
understand written and audio texts around level B2+ and handle unknown words and deduce meanings from context.
effectively employ digital resources to establish the meaning of unknown words and select appropriate vocabulary and structures for their summaries.
Inhalt des Moduls
Academic report writing
Anschlussmodule
-
Unterrichtsmethoden
Blended Learning
Asynchronous Self-Study
Peer Feedback
Coaching
Digitale Lernressourcen
Instructional videos
Guideline documents
Moodle & H5P quizzes (multiple question types)
Moodle feedback forums
Padlet
Unterrichtsgliederung / Gesamtaufwand
Kontaktstudium
12
Begleitetes Selbststudium
16
Autonomes Selbststudium
32
Total Workload
60
Präsenzverpflichtung im Unterricht
-
Leistungsnachweise
Performance grade 100 %: Presentation 20 %, Written assignment 80 % (Erfahrungsnote 100 %: Präsentation 20 %, schriftliche Arbeit 80 %)
The graded presentations will take place in class and the final assignment will be submitted after the end of the teaching period.
Unterrichtssprache
English
Bemerkungen
This course is open to all students in the 4th and 6th semesters. If you have questions regarding the required language level, please contact either your English lecturer or the module coordinator.
Hinweis
Weitere verfügbare Versionen:
3.0 gültig ab 01.08.2024
Kurs: English Scientific Writing for Food Technologists
Nr.
n.BA.LM.ESW.23HS.V
Bezeichnung
English Scientific Writing for Food Technologists
Hinweis
Für das Stichdatum 13.05.2024 ist kein Modulbeschreibungstext im System verfügbar.